Carré binnenkort in verkoop!

11 okt Carré binnenkort in verkoop!

Goed nieuws!
De woningen van Carré Kop West gaan komende december in verkoop. Ontwikkelaar Smit’s Bouwbedrijf heeft in de afgelopen periode het plan op enkele punten aangepast en verbeterd. Het appartementenblok is verkleind en bevat nu drie in plaats van zes appartementen. Daarnaast is er één extra eengezinswoning aan het plan toegevoegd. Door deze wijziging is de reeds aanwezige traforuimte op het terrein op een betere manier ingepast in de stedenbouwkundige verkaveling. Dit leidt uiteindelijk tot een significante verbetering van het straatbeeld.

Nu deze wijziging is doorgevoerd, kunnen de verkoopdocumenten worden afgerond. De verwachting is dat in december de verkoop middels een verkoopevenement van start gaat. Vanaf dat moment zijn ook de VON-prijzen bekend. Zodra er een datum is vastgesteld, wordt deze gecommuniceerd op de website en via de nieuwsbrief.

Makelaars
De makelaars van het project zijn Sopar Makelaars uit Purmerend en Van der Steege Makelaars uit Amsterdam. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Dan zorgen wij er voor dat je een uitnodiging ontvangt voor het verkoopevenement.

Planning
In het eerste kwartaal van 2018 verwachten wij te kunnen starten met de bouw. De oplevering van de woningen staat gepland voor de eerste helft van 2019.

Kun je niet wachten tot de start verkoop?
Kom dan zaterdag 21 oktober aanstaande naar de Nieuwbouwdag Purmerend & Omstreken. Hier worden verschillende nieuwbouwprojecten, waaronder Carré Kop West, gepresenteerd. Je bent tussen 11.00 en 13.00 uur van harte welkom bij Grand Café Heel Europa aan de Genuahaven 48 in Purmerend. De makelaars zijn aanwezig voor het beantwoorden van al jouw vragen. Bovendien is er een leaflet met informatie over de woningen beschikbaar. Goed om te weten is dat de verkoopdocumentatie, bestaande uit een brochure en een prijslijst, op deze dag nog niet beschikbaar is.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie